Disclaimer

Assalamualaikum dan jutaan terima kasih kerana menjenguk page ini. Suka saya nyatakan bahawa sebarang pendapat atau kata-kata di sini hanyalah pendapat peribadi saya. Oleh itu sebarang kesan dan akibat daripada penggunaan maklumat dalam blog ini adalah di atas tanggungan anda sendiri. Dan untuk pengetahuan semua, blog ini baru dibuka kepada umum pada 9 September 2011 yang lalu. Terima kasih atas sokongan.

Terima kasih.-Mass Mohamad-

Monday, March 5, 2012

Sewa: Dulang Hantaran Putih

Hi! Lama juga saya tangguh tulisan bisu ini kan? Maaf, sebetulnya ada masalah sikit dengan blog ini. Sudah banyak hari tak dapat nak upload gambar. Dah macam-macam gambar tidak berjaya, lalu berjaya pula gambar di bawah yang saya cuba-cuba kejap tadi. Tapi bila saya resize, kemudian upload semula.. dah tak boleh. Hmmm.. sedih, kenapa ya. Tak dapat aku nak upload gambar-gambar pernikahan saya yang dah lama bertangguh. 

Dikesempatan boleh upload gambar di bawah saya ingin menyewa dulang/bekas hantaran masa bertunang. Bentuknya seperti di bawah:

Bekas Hantaran Putih : RM10 seunit (7 unit semuanya)
Warnanya putih dan bentuknya bulat. Ada 4 bulatan bentuk seumpama roda di bawahnya. Saiznya boleh dibandingkan dengan kepingan CD seperti dalam gambar. Pelapik polisterine 4 segisama juga akan diberikan bersama (warna kuning dalam gambar).

Berminat? Caranya ialah:
1. Sms saya di talian 019 3706082
2. Buat tempahan.
3. Boleh ambil barang sewa di tempat saya di Shah Alam
4. Buat bayaran tunai

Deposit RM30 akan dikenakan semasa mengambil barang. Deposit akan dikembalikan semasa pemulangan barang.

No comments:

ShareThis