Disclaimer

Assalamualaikum dan jutaan terima kasih kerana menjenguk page ini. Suka saya nyatakan bahawa sebarang pendapat atau kata-kata di sini hanyalah pendapat peribadi saya. Oleh itu sebarang kesan dan akibat daripada penggunaan maklumat dalam blog ini adalah di atas tanggungan anda sendiri. Dan untuk pengetahuan semua, blog ini baru dibuka kepada umum pada 9 September 2011 yang lalu. Terima kasih atas sokongan.

Terima kasih.-Mass Mohamad-

Friday, February 17, 2012

Sewa: Frame Gambar (IKEA)

Salam semua bride-to-be kasayanganku. Entri ini lebih kepada sticky post. Bermulalah episod pertama saya membuka sewaan untuk barangan atau peralatan 'misikami' tempohari. Mulanya saya hampir terlupa hendak buat tulisan mengenai sewaan easel dan frame gambar. Lepas ada yang bertanya barulah teringat hendak buat posting tentang ini. Baiklah, dengan lafaz bismillahirahmanirahim saya mula sewaan pertama saya.

3 Bingkai Gambar Hitam (IKEA) : RM10 seunit


Saiznya 2 kali saiz kertas A3. Kegunaannya seperti dalam gambar di atas. Samada majlis hari lahir, pertunangan, perkahwinan dan apa saja yang terlintas di kepala. Boleh di sewa 1 atau 2 sahaja terpulang pada 'avaibality' pada masa u nak sewa.

Berminat? Caranya ialah:
1. Sms saya di talian 019 3706082
2. Buat tempahan.
3. Boleh ambil barang sewa di tempat saya di Shah Alam
4. Buat bayaran tunai

Deposit RM30 akan dikenakan semasa mengambil barang. Deposit akan dikembalikan semasa pemulangan barang.

No comments:

ShareThis