Disclaimer

Assalamualaikum dan jutaan terima kasih kerana menjenguk page ini. Suka saya nyatakan bahawa sebarang pendapat atau kata-kata di sini hanyalah pendapat peribadi saya. Oleh itu sebarang kesan dan akibat daripada penggunaan maklumat dalam blog ini adalah di atas tanggungan anda sendiri. Dan untuk pengetahuan semua, blog ini baru dibuka kepada umum pada 9 September 2011 yang lalu. Terima kasih atas sokongan.

Terima kasih.-Mass Mohamad-

Thursday, March 15, 2012

Hari Ini Hari Khamis

Hi semua.. ya hari ini memanglah hari Khamis. Tetapi sudah berganti-ganti Khamis yang datang saya masih tidak dapat upload gambar nikah saya.. sedeh :( Bila gambar nikah tidak boleh dimuat naik, saya jadi buntu terasa tidak tahu nak tulis tentang apa lagi. Kalau saya tulis tentang guestbook, candy bar, hantaran jadi semacam tak kena sebab cerita ini akan jadi melompat-lompat pula. 

Satu hal saya fikir, saya mahu tukar topik terus.. menulis tentang hari ini. Alhamdulillah, sudah 3 bulan lebih kami menjadi suami isteri dan hari ini kami sedang sibuk dengan rumah. Sibuk beli perabot rumah, sibuk pilih cat dan hari-hari saya kini hanya google tentang deko ruang tamu. Seronoknyaa... 

Saya minat dengan rekaan perabot minimalis. Suka yang bersegi-segi dan tentulah semua ini moden dan agak mahal. Tetapi pada saya kalau mahal sedikit tak apa asalkan barangnya kita betul-betul puas hati dan tahan lama. Tapi macamana nak tahu barang tahan lama? Tentunya memilih kepada jenama. 

Kami sudah pusing-pusing banyak kedai perabot dari yang ada jenama dan kurang berjenama. Susah nak buat pilihan kerana yang kita mahukan hanya satu.. heh.. insyaAllah kesabaran ini akan berhasil nanti. Jadi sekarang saya sibuklah menjadi eric. Mencipta luarbiasa kepada rumah biasa. InsyaAllah.

[Tiada gambar sebab tak boleh upload.. kenapaaaa??]

2 comments:

aLya said...

mahal takpe, sebab kite nak guna lama.. hehee

masra (mass) said...

thats rite.. :D

ShareThis