Disclaimer

Assalamualaikum dan jutaan terima kasih kerana menjenguk page ini. Suka saya nyatakan bahawa sebarang pendapat atau kata-kata di sini hanyalah pendapat peribadi saya. Oleh itu sebarang kesan dan akibat daripada penggunaan maklumat dalam blog ini adalah di atas tanggungan anda sendiri. Dan untuk pengetahuan semua, blog ini baru dibuka kepada umum pada 9 September 2011 yang lalu. Terima kasih atas sokongan.

Terima kasih.-Mass Mohamad-

Tuesday, June 21, 2011

Video Idaman

Alhamdulillah, walaupun tidak mencanang kepada umum, perjalanan menuju hari bermakna berjalan lancar. Hari ini saja aku terima berita super gembira dari abang kerana perihal videografer dan photografer sudah boleh dikatakan selesai.

Pakejnya termasuk video dan photo untuk majlis bertunang dan majlis perkahwinan. Jadi urusan ini boleh aku simpan sebelah dulu. Cuma tugas aku perlu bertemu mereka untuk discussion dan storyboard presentation.

Siapa mereka?

Buat masa ini aku rahsiakan dululah ye. Bila hasilnya sudah dilihat barulah kita kasi tau siapakah disebalik tabir pembikinannya. Apapun jom kita lihat video save the date tomok yang cute ini dulu k.


*Maaf kualiti kurang bagus.. klu nak lebih jelas sila lihat di sini CST

No comments:

ShareThis