Disclaimer

Assalamualaikum dan jutaan terima kasih kerana menjenguk page ini. Suka saya nyatakan bahawa sebarang pendapat atau kata-kata di sini hanyalah pendapat peribadi saya. Oleh itu sebarang kesan dan akibat daripada penggunaan maklumat dalam blog ini adalah di atas tanggungan anda sendiri. Dan untuk pengetahuan semua, blog ini baru dibuka kepada umum pada 9 September 2011 yang lalu. Terima kasih atas sokongan.

Terima kasih.-Mass Mohamad-

Wednesday, June 22, 2011

Busana


Misi mula : 1.04 minit tengahari

Patut keluar makan tengahari, tetapi terasa berbuku hati nak menulis blog lagi kuat. Jadi aku singgah buka entri sekejap, nanti pegi makan k.

Sampai masanya aku sentuh soal busana perkahwinan. Part ini memang u suka kan kan? Untuk yang perempuanlah. Rupanya nak mencari busana 3 jenis sahaja pun buat aku tidak tidur malam. Baru terfikir nak pakai begini, esok lusa rasa nak yang macam lain sikit. Lepas tu aku terus rambang mata hati.. hmmm..

Busana Majlis Bertunang

Ehem.. sebenarnya aku sudah siap membincangkan soal design dengan perunding kami. Warna aku pilih bukan warna putih tetapi... tet.. rahsialah warna apa. Aku punya alasan tersendiri tentang soal busana bertunang.. ianya patut lebih sopan dan tidak menjolok mata. Yang penting rekaannya adalah sentuhan aku sendiri selain mendapat cadangan nasihat dari perunding kami.

Aku dan mama semasa mengambil ukuran badan
untuk persalinan bertunangNo comments:

ShareThis