Disclaimer

Assalamualaikum dan jutaan terima kasih kerana menjenguk page ini. Suka saya nyatakan bahawa sebarang pendapat atau kata-kata di sini hanyalah pendapat peribadi saya. Oleh itu sebarang kesan dan akibat daripada penggunaan maklumat dalam blog ini adalah di atas tanggungan anda sendiri. Dan untuk pengetahuan semua, blog ini baru dibuka kepada umum pada 9 September 2011 yang lalu. Terima kasih atas sokongan.

Terima kasih.-Mass Mohamad-

Wednesday, May 11, 2011

Pengisytiharan Part 2

Pengisytiharan kedua ini adalah kepada seluruh ahli keluarga. Kebetulan mak njang buat kenduri kesyukuran di rumahnya. Mengambil kesempatan itu, abang Mazri membuat pengumuman mengenai misi kami kepada seluruh ahli keluarga.

Alhamdulillah, semuanya menyambut baik misi ini. Aku terima sms dari sepupuku Aida.. hehe, berita yang memeranjatkan mungkin. Terima kasih atas sokongan dan kegembiraan semua.

Yang lebih menarik, pada majlis itu juga mama membuat agihan kain kepada mereka yang terlibat dengan pakaian seragam semasa majlis nanti. Owh syukur dapat ahli keluarga yang super sporting macam keluarga kami.

Mode gembira tak terkata!

No comments:

ShareThis