Disclaimer

Assalamualaikum dan jutaan terima kasih kerana menjenguk page ini. Suka saya nyatakan bahawa sebarang pendapat atau kata-kata di sini hanyalah pendapat peribadi saya. Oleh itu sebarang kesan dan akibat daripada penggunaan maklumat dalam blog ini adalah di atas tanggungan anda sendiri. Dan untuk pengetahuan semua, blog ini baru dibuka kepada umum pada 9 September 2011 yang lalu. Terima kasih atas sokongan.

Terima kasih.-Mass Mohamad-

Saturday, July 9, 2011

Bersih 2.0

Misi mula ; 9 Julai (Hari Bersih)

Susahnya mahu membuat janjitemu kami. Seorang boleh seorang lagi tak boleh, maklumlah masing-masing sibuk. Dari aku bekerja di NC hinggalah aku sudah tidak di sana.. akhirnya kami merungkaikan segala-gala penantian sehinggalah ke tarikh 9 Julai.

Ternyata, 9 Julai ini jatuhnya hari bersih di seluruh negara.. mulanya aku nak buat photoshoot untuk raya collection Malady Couture.. kebetulan pulak memang aku nak buat pre-engagement photoshoot untuk beberapa bahan cetak untuk majlis pertunangan aku. Jadi photoshoot ni kira mcm dua dalam satulah. Alhamdulillah, nampaknya hasil gambar semalam memang mencapai apa yang aku mahukan.

Hasil sentuhan photog Artzli Studio
dan editing dari aku sendiri
Koleksi Raya Malady Couture (Harus promote)

Nak tengok kah gambar pre-engagement? Jawapan seperti biasa.. u tunggu majlis nanti k.

No comments:

ShareThis