Disclaimer

Assalamualaikum dan jutaan terima kasih kerana menjenguk page ini. Suka saya nyatakan bahawa sebarang pendapat atau kata-kata di sini hanyalah pendapat peribadi saya. Oleh itu sebarang kesan dan akibat daripada penggunaan maklumat dalam blog ini adalah di atas tanggungan anda sendiri. Dan untuk pengetahuan semua, blog ini baru dibuka kepada umum pada 9 September 2011 yang lalu. Terima kasih atas sokongan.

Terima kasih.-Mass Mohamad-

Tuesday, May 17, 2011

Pengisytiharan Part 2

Misi mula : 7 Mei

"Mas, 7hb mak njang nak buat kenduri doa selamat.. nak sambut birthday pak njang.. mama ingat nak umumkan pada semua pasal majlis kita"

Bagaikan diatur, kebetulan waktu itu abang Mazri juga turut pulang bagi mengadakan sidang keluarga.. aku tidak turut serta kerana merasakan adalah lebih baik aku tidak turut sama.. nanti dimanalah nak aku letakkan muka tebalku bila pengumuman di buat.

Jadi tanggal 7 Mei yang lalu.. abang Mazri dengan rasminya telah meleraikan usaha misi ini kepada seluruh sanak-saudara. Dan aku yang tak sabar nak tahu cerita, sibuk-sibuk tanya kakak malam tu..

Maka dengan pengistiharan tersebut sudah terasmilah perhubungan ini dari pengetahuan keluarga. Semoga Allah merahmati semuanya.

Misi ditutup : Mama sudah edarkan kain untuk adik kakaknya.. huhu..

No comments:

ShareThis