Disclaimer

Assalamualaikum dan jutaan terima kasih kerana menjenguk page ini. Suka saya nyatakan bahawa sebarang pendapat atau kata-kata di sini hanyalah pendapat peribadi saya. Oleh itu sebarang kesan dan akibat daripada penggunaan maklumat dalam blog ini adalah di atas tanggungan anda sendiri. Dan untuk pengetahuan semua, blog ini baru dibuka kepada umum pada 9 September 2011 yang lalu. Terima kasih atas sokongan.

Terima kasih.-Mass Mohamad-

Wednesday, April 6, 2011

Save The Date! II


Jika u mengikuti blog ini dari awal, u akan tahu kenapa kami mahu sangat majlis pertunangan diadakan pada bulan September. Aku tidak percaya kepada pengaruh tarikh atau bulan untuk memberi kebahagian atau apa-apa saja dalam sesebuah hubungan. Cuma relevannya bulan Sembilan punya value tersendiri kepada kami.
  1. Bulan September 2009 brother lamar aku (Bulan Ramadhan)
  2. Bulan September 2010 aku menyambut lamarannya (Bulan Ramadhan)
Jadi kebetulan September tahun ini jatuh pada Syawal. MasyaAllah, sungguh indah penciptaan ini kepada kami. Kebetulan yang aku kira cukup indah buat rekod peribadi kami. InsyaAllah, Syawal tahun ini kami akan menyambutnya dengan majlis 'besar' ini. Aku amat merindukan Ramadhan. Yang pernah di dalamnya pada 2 tahun lepas aku sangat bersungguh-sungguh meminta pada Allah, tunjukkanlah Istikharahku ini.

Semoga Allah melancarkan urusan kami. Ameen.

No comments:

ShareThis