Disclaimer

Assalamualaikum dan jutaan terima kasih kerana menjenguk page ini. Suka saya nyatakan bahawa sebarang pendapat atau kata-kata di sini hanyalah pendapat peribadi saya. Oleh itu sebarang kesan dan akibat daripada penggunaan maklumat dalam blog ini adalah di atas tanggungan anda sendiri. Dan untuk pengetahuan semua, blog ini baru dibuka kepada umum pada 9 September 2011 yang lalu. Terima kasih atas sokongan.

Terima kasih.-Mass Mohamad-

Monday, January 2, 2012

Happy Monthlysary Abang!

Semasa menulis hari ini, aku keseorangan di rumah, abang pergi tengok site di Seremban. Jauh jugak tu, makanya aku boleh la tulis 3,4 entri sekaligus.. amboiii..

Semalam aku cakap pada abang, esok dah genap sebulan kita kahwin, then dia senyum. Aku sendiri sampai hari ini masih rasa tak percaya.. kami hari ini sudah hidup berdua.. sudah boleh hidup macam pasangan remaja bercinta. Hidup berumahtangga nih sweetnya tidak sama dengan hidup bercinta tetapi tidak kahwin, percayalah.. Selain boleh saja berkepit berpegangan tangan ke mana-mana, ada satu lagi nikmat yang mereka tidak dapat rasai iaitu nikmat solat berjamaah bersama suami. Lepas solat masa nak bersalaman dengan suami, terasa macam dalam drama-drama pulak.. sungguh manis hidup begini..

Happy monthlysary abang!No comments:

ShareThis