Disclaimer

Assalamualaikum dan jutaan terima kasih kerana menjenguk page ini. Suka saya nyatakan bahawa sebarang pendapat atau kata-kata di sini hanyalah pendapat peribadi saya. Oleh itu sebarang kesan dan akibat daripada penggunaan maklumat dalam blog ini adalah di atas tanggungan anda sendiri. Dan untuk pengetahuan semua, blog ini baru dibuka kepada umum pada 9 September 2011 yang lalu. Terima kasih atas sokongan.

Terima kasih.-Mass Mohamad-

Friday, June 13, 2008

Bermulanya Di Sini..

Bismillahirahmanirrahim,

Di suasana yang indah hari ini, jiwaku tenang setenangnya.. keadaan hidup makin baik.. gembira dengan kehidupan hari ini yang seperti semuanya dalam aturan sahaja.. sebetulnya tarikh menulis ini perlu dimulakan dengan tanggal 09 September 2009 atau singkatnya 999.. atau lebih manis 19 Ramadhan 1432H.. tarikh keramat yang mengubah setiap detik harianku dengan dasyatnya sehinggalah berlakunya hari ini. InsyaAllah, dalam lapangan apapun akan aku cuba coretkan seberapa banyak kisah disebalik kewujudan 'Misi' kepada pembaca sekalian.

Dengan lafaz permulaan ini, aku rasmikan blog peribadi menjelang hari bahagiaku ini sebagai bahan bacaan untuk teman-teman dan keluarga.. semua tulisan sudah ditulis tetapi bukan diblog.. insyaAllah akan diblogkan semuanya selepas ini.. niat untuk menyimpan segala kenangan terindah di sini akan diungkaikan satu persatu.. selamat membaca. Bacalah diam-diam.. dalam tenang.. dengan hati yang ikhlas.

Salam sayang,
mass

No comments:

ShareThis